Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Καλώς ήλθατε

Για μισό αιώνα και πλέον το δικηγορικό γραφείο Ρομποτής & Συνεργάτες διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στα δικαστικά δρώμενα της χώρας.
Ιδρύθηκε από το Βασίλειο Ρομποτή, τέως δήμαρχο Ναυπλίου και εν ενεργεία δικηγόρο Ναυπλίου, το έτος 1958.
Έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει με επιτυχία μεγάλες υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο και όχι μόνο. Ο Σπύρος Ρομποτής, επικεφαλής σήμερα του δικηγορικού γραφείου με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στο Ναύπλιο, συνεχίζει επάξια το έργο που ξεκίνησε ο πατέρας του.
Το γραφείο είναι κατ’ αρχήν γνωστό για την εξειδίκευσή του και ενασχόληση με τον κλάδο του ποινικού δικαίου.
Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς του δικαίου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες του με αντικείμενο υποθέσεων αστικού, εμπορικού, ιατρικού, διοικητικού, φορολογικού δικαίου, δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας κ.α.
Όλοι οι συνεργάτες του γραφείου διαθέτουν μεγάλη δικαστηριακή εμπειρία και υψηλή γνωστική-νομική κατάρτιση του τομέα, στον οποίο είναι εξειδικευμένοι.
Το δικηγορικό γραφείο διατηρεί εξωτερικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πρόσφατα Νέα

Δελτίο Τύπου: Με αφορμή την πρόσφατη αποφυλάκιση του Αρχιφύλακα του Κ.Κ. Κορίνθου και των λοιπών εμπλεκόμενων σωφρονιστικών υπαλλήλων

08-06-2022 13:43

Η Θέμις αναπαριστάται τυφλή, ώστε να διασφαλίζεται η αμεροληψία της. Οφείλει όμως να μην είναι και κουφή. Ας ελπίσουμε η υπόθεση αυτή να είναι η τελευταία περίπτωση κακοποίησης του πολύπαθου «τεκμηρίου αθωότητας», που, όπως και το «κράτος δικαίου», δυστυχώς τείνουν να καταντήσουν γράμμα κενό.

Λεωφ. Αλεξάνδρας 93, Αμπελόκηποι
11 474 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3646661
FAX: 210 3646761
Email: secretary@robotislawoffices.gr