Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Το Γραφείο

Βασίλης Σπ. Ρομποτής: Γεννήθηκε στο Ναύπλιο και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου από το 1958. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει διατελέσει Δήμαρχος Ναυπλίου. Έχει χειριστεί υποθέσεις που απασχόλησαν το Πανελλήνιο. Διαθέτει εξαιρετική δικανική ικανότητα και εξειδικεύεται στο Ποινικό Δίκαιο.

Σπύρος Β. Ρομποτής: Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1999. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1997). Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και έχει εξειδικευθεί σε υποθέσεις ποινικού, αστικού και εμπορικού δικαίου. Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά.

Μαριάνα Ν. Παπαϊωάννου: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2001. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο FreieUniversitatBerlin (1999). Είναι απόφοιτος του Διετούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Α΄ Τομέα του Ιδιωτικού Δικαίου (Αστικό Δίκαιο) του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2001), καθώς και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Β΄ Τομέα του Ιδιωτικού Δικαίου (Πολιτική Δικονομία) του ίδιου ως άνω Πανεπιστημίου. Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά.


Λεωφ. Αλεξάνδρας 93, Αμπελόκηποι
11 474 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3646661
FAX: 210 3646761
Email: secretary@robotislawoffices.gr